با سلام و عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن سال جدید   به اطلاع کاربران گرامی میرساند، سرویس دهی مرکز ابررایانه ملی امیرکبیر در تعطیلات نوروزی برقرار می باشد و کاربران میتوانند نسبت به استفاده از سیستم های موجود یا...
More inاخبار

متقاضیان محترم

کاربرانی که در سامانه قبلی ثبت نام کرده‌اند، می توانند با استفاده از نام کاربری و رمز عبور خود به سامانه وارد شده و از سرویس‌های ارائه شده استفاده نمایند.

متقاضیان استفاده از تخفیف می بایست از منوی کاربران بخش  تخفیفات  نسیبت به درخواست تخفیف و اخذ تایید آن اقدام نمایند. پیشنهاد می شود فرایند درخواست تخفیف پیش از خرید صورت پذیرد.

در پایان ذکر این نکته ضروری است که از تماس تلفنی جهت پشتیبانی اجتناب نموده و سوالات و مشکلات خود را از طریق سیستم پشتیبانی سامانه (منوی پشتیبانی بخش  تیکت ) پیگیری نمایید.

بر اساس مصوبه دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سرویس دهی رایگان سیستم ها امکانپذیر نیست و هزینه سرویس مبتنی بر جدول موجود در بخش سرویس ها به صورت پیش پرداخت (حداقل ده روز) دریافت خواهد گردید.

دانشجویانی که می خواهند از گرنت علمی استفاده نمایند می توانند پس از پرداخت و خرید طرح موردنظر خود از منوی پشتیبانی بخش ارسال تیکت، نسبت به درخواست فاکتور اقدام نمایید.

خواهشمندیم پیش از درخواست سیستم بخش شرایط و قوانین را مطالعه کرده و از منوی سرویسها از هزینه های سرویس دهی اطلاع حاصل نمایید. ورود به سامانه جدید و استفاده از خدمات ارائه شده به منزله پذیرش قوانین این سامانه می‌باشد.

با تشکر

مدیر سیستم ابررایانه ملی امیرکبیر